fredag 5. juni 2009

Familie, venner og arbeidskolleger

Takk og takk for all støtte jeg får. Jeg er takknemelig for all den støtten jeg mottar gjennom dette marerittet. Det er godt at dere bryr dere, gir lyd, besøk, trøstende ord, positive påfyll, gode luncher, hyggelige smsèr og kommentarer på bloggen.


Du verden så heldig jeg er som har en så flott familie som stiller opp, en stor og fantastisk, støttende vennegjeng og arbeidskolleger.


Familie som sitter ved senga under innleggelsene, venner og arbeidskolleger som stiller opp med luncher, gaver, og hjelpende hender.


Margrethe som hjelper til hjemme og er med på denne kuren. Cecilia som kom fra Bodø for å vikarer som trebarnsmor i flere dager. Hans Martin og Camilla som tok pinsen til beising. Monica som kommer og tar blodprøvene. Turid som kom veien fra Tynset for å besøke meg her nede. Grethe, Ellen og Margrethe for kjempeinnsats på Hennings konfirmasjonsdag. Alle som har kommet med lunch og holdt meg med selskap mellom kurene og hjulpet til at kiloene ikke raser av :). Trude som stadig tenker på meg og sender støttende smsèr og telefoner. Hege som stadig er innom her i Oslo med noe å bite i. Ikke minst alle dere som støtter Kirstine! Vi setter stor pris på at dere har hentet, tatt henne med hjem, overnattet, og kost med henne! Det gjør hverdagen vår enklere, og Kirstine får en mer balansert hverdag.


Ville bare med dette si hvor takknemelig igjen jeg er for at dere alle er der og støtter! Det gjør tiden lettere!

5 kommentarer:

 1. Hei Åse!

  Det skulle bare mangle at man hjelper hverandre i en sånn situasjon. That´s what friends (and family) are for...;-)

  Bra at du føler deg i varetatt!

  1,5 døgn igjen nå - så er enda en kur ferdig. Håper formen din er grei tross kvalmekuren du er satt på nå...

  KLEM

  SvarSlett
 2. Kjære Åse
  Utrolig at du midt i verste dosen klarer å føle så mye takknemlighet at det var det du ville skrive om den dagen - og enda bedre som Camilla sier at du og dere opplever god omsorg i praksis. Lykke til med siste del av kuren og dagene som kommer etterpå! Klem fra IngridFS

  SvarSlett
 3. Hei Åse

  jeg følger med på bloggen din og tenker mye på deg og din familie og hvordan hverdagen forandrer seg på et blunk. Det er godt og lese at du er omgitt av omsorgsfulle venner og familie.
  Stå på videre Åse
  Hilsen Tanja H.

  SvarSlett
 4. Kjære Åse
  Så er kur nr 2 ferdig! Nedtellingen har begynt.
  Stå på!
  Klem fra Turid

  SvarSlett
 5. Hei Åse.
  Du er en flott kvinne, med en skjønn familie. Det er vondt å høre, og lese om de utfordringene du og dere nå har. Godt å lese at du har mange som stiller opp for deg i denne tiden, samtidig kan en kjenne seg så alene.. Jeg vil du skal vite at Kenneth og jeg ønsker dere alt det beste fremover.
  Klem fra oss Kenneth og Reidun

  SvarSlett