tirsdag 23. mars 2010

Med hjertet i halsen

I kveld reiser vi ned til Oslo, Christian og jeg. De siste dagene har tankene vært okkupert av kontrollen imorgen. Umulig å riste av seg. Jeg har ikke trodd at disse rundene ville bli så tøffe for tankene mine, virkelig en utfordring. Det har hørt så greit ut ifra et friskt ståsted når andre har sagt at de skal på kontroll. Nå innser jeg at det er vanskelig å forstå hva dette egentlig innebærer av bekymringer, angst og frustrasjon, og som vi i tillegg skal leve med i lang tid. Må sitere Bjørn Eidsvåg om ønske av en "skyfri himmel"!
Alle familiemedlemmene har vært preget av kontrollen de siste dagene. Barna, særlig guttene tenker og engster seg trass i at vi har fokusert positivt. Pia mi har et ukomplisert forhold til kontrollen. Vi har valgt å fortelle henne om kontrollen med en positiv vri; mamma skal til legen for å sjekke at hun er frisk.
Den fysiske formen har også vært litt "skrantende" de siste to dagene. En ny luftveisinfeksjon er på gang, vond hals og tett nese. Blir spennende å se hva blodverdiene og immunforsvaret mitt viser.
Da er det bare å hoppe i det!

11 kommentarer:

 1. Ønsker dere LYKKE,LYKKE TIL!!!
  Må resultatene være som vi alle håper!
  Dere fortjener alle en deilig vår etter dette lange året med så mye uvisshet og knalltøff behandling. Krysser fingrene :-)

  SvarSlett
 2. Tenker på deg og dine!

  SvarSlett
 3. Tenker på dere og ønsker deg lykke til i morgen! Håper kontrollen viser at du er frisk som en fisk!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg lykke til !!

  SvarSlett
 5. Hei Åse!
  Jeg tenker mye på deg og føler med deg nå når du har det ille i forkant av kontrollen. Men nå er den her, og du har ingen annen mulighet enn å hoppe i det som du sier. Jeg håper og tror at utfallet blir positivt hva selve kontrollen gjelder, - og at du etterhvert som den første er unnagjort og tida går, - klarer å legge til side mer og mer av denne lammende uroen som ofte kommer når kontroll nærmer seg.
  Måtte påska di bli tida for årets laveste skuldre! Lykke lykke til!
  --N.--

  SvarSlett
 6. Har du hørt på Jan Vincent Johansen. Lydbok. Anbefales!!!

  SvarSlett
 7. Kommer til å tenke på deg i morgen. Men har en god følelse, dette skal gå bra. Lykke til, kjære deg.

  SvarSlett
 8. Tvi - tvi - sender noen lykke klemmer til deg - håper alt går bra
  Smil fra monika

  SvarSlett
 9. Hei Åse!

  Tenker masse på deg og dine i dag,håper at du får gode nyheter!
  Vil også få ønske deg og dine ei riktig God Påske !

  Varme tanker fra Marie (F)

  SvarSlett
 10. Hei Åse! Dette går bra, vet du... Har fulgt blog'en din etter at jeg fikk høre fra Terje på studiet hva du hadde kommet ut for. Det blir litt spesielt å faktisk vite om noen som får cancer-diagnoser når man jobber på dette feltet. Man blir litt blind i sin forskningshverdag, og det blir en veldig spesiell erfaring å følge deg og dine på denne bloggen; man får et litt annet perspektiv. Lykke til!

  SvarSlett