onsdag 27. juni 2012

Sommer 2012

En aldri så liten oppdatering! Jeg var på kontroll i mars hos både kreftlege og ortoped. Alt gikk "gulle godt" foruten at min kontroll før sommeren ble utsatt til etter sommeren! Radiumhospitalet har det travelt, og før sommeren kunne de ikke prioritere meg.
På kontrollen før jul fikk jeg fortalt at jeg måtte inn på kontroll hver 3. måned i hele 2012. Det var helt nødvendig og etter behandlingsprotokollen. Ja vel, jeg tenkte at det var betryggende. Ved kontrollen i mars var ikke 3 måneders intervall så nøye. Da var det greit å vente over sommeren...hele 5 måneder imellom. Grunnet kapasitetsproblemer! Vi har ikke ressurser nok til å prioritere deg før sommeren.
Hva er det med dette landet? Så rikt, men kan likevel ikke ivareta sine kreftpasienter på en tilfredsstillende måte. Kreftpasienter står i kø for å bli undersøkt, i kø for å få behandling, i kø for å få hjelp for bivirkninger etter kreftbehandlingen, og i kø for å få kontrollene i etterkant. 
Oppgitt har jeg vært, men tok skjeen i egen munn og bestilte time hos fastlegen som henviste meg til lungerøngten på lokalsykehuset. Så idag her jeg vært på lungerøngten ved Kristiansund sykehus, og fått svar! Det gitt "gulle godt" denne gang og! Deilig!! Nå kan sommeren sige innover meg, og denne sommeren trenger jeg uten de store hendelsene! God sommer til dere alle!
SKÅL!!!

2 kommentarer:

 1. Hej og velkommen til Spotcap Global Loan Services, jeg hedder Claudia Klein, jeg er långiver og også lånekonsulent.

  Har du et stort behov for økonomisk forstærkning? har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte min virksomhed via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyder alle slags lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langvarige og kortvarige lån, og du kan også låne op til 15 millioner. Mit firma vil hjælpe dig med at nå en række mål med en bred vifte af låneprodukter.

  Vi ved, at det altid har været et enormt problem at få et legitimt lån For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det, finder mange mennesker det så svært at få egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af stor rente sats, utilstrækkelig sikkerhed, forholdet mellem gæld og indkomst, lav kreditværdi eller andre årsager.

  Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når som helst og hvor du end har brug for det.

  Vi leverer 24 timers lån i verdensklasse. For forespørgsler / spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | & Modtag et svar på et øjeblik.

  Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du er penge på kontanter, bare skriv til os, så får du et lån.

  Din økonomiske frihed er i dine hænder!

  SvarSlett
 2. HEJ; Har du brug for et lån?
  Vi leverer lån til enkeltpersoner: personligt lån til forbrug, boliglån, kreditindfrielse, indfrielse af gæld (For at samle al din gæld i en kredit), forretningslån og også et lån til at købe en bil.

  Har du brug for et lån til at finansiere dit projekt?
  Vi kan støtte dig med et lån til udførelse af dine projekter såsom: opførelse af dine huse, kontorer, gårde og også finansiere dine rejseprojekter, din virksomhed eller et projekt, som du har brug for ekstern finansiering.

  Har du brug for en investeringsfond?
  Vi kan investere i dine store projekter. Dette er forbeholdt virksomheder, der søger investorer til at finansiere deres forskningsprojekter, ejendomsprojekter, overtagelser og andre forretningsbehov.

  VÆLG DE BEDSTE LÅNOPTIONER NU !!! For mere information om vores tjenester, kontakt os via denne e-mail-adresse: novaglobalfinances@gmail.com

  Hvad vi tilbyder;
  Vi tilbyder alle former for lånetjenester, både sikrede og usikrede lån, gældskonsolidering og mange andre til en meget rimelig pris.

  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES er datterselskab af en af ​​de stærkeste finansielle koncerner i Europa og over hele verden med en stor kapital. NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES forfølger en strategi for at være til stede, hvor vækst findes, forbinde kunder til de muligheder, det skaber, hjælpe virksomheder med at vokse, økonomier til at trives og enkeltpersoner til at realisere deres ambitioner.

  Send en låneanmodning nu !!!
  Navn: Camilla Karlsen (lånecentreansvarlig)
  Kontakt mail: novaglobalfinances@gmail.com

  SvarSlett