tirsdag 20. september 2011

Fra lykke til bunnløs fortvilt sorg!


Lykken var stor da kontrollen gikk fint sist uke. Vi kom hjem fredag til huset vårt hvor vår kjære Margrethe hadde bodd sammen med Kirstine og Henning mens vi var i Oslo. Middagen stod klar på bordet sammen med champagnen, helt typisk Margrethe. Vi hadde en lang og god kveld sammen med henne. Dagen etter faller hun på en fjelltur og mister sitt dyrbare liv, alt for korte liv.
Hvordan kan dette skje?
Hvorfor skjer det med et slikt fantastisk menneske som Margrethe?
Hun var min beste venninne, min støttespiller, min hjelpende hand og familiemedlem i 14 år!! Et vakkert, vakkert menneske.
De neste dagene går med på lage en god minnestund her hjemme i Kristiansund for min kjære Margrethe før hun reiser sin sitte reis tilbake til sitt hjemland Nederland. Vi skal følge henne ned, hun skal ikke dra alene. Lenge hadde hun planlagt en tur til Nederland sammen med Kirstine, nå drar de til Nederland sammen men i omstendigheter som ingen hadde trodd. Jeg har lovet Kirstine at når vi er i Nederland skal vi gjøre noe av det Margrethe hadde planlagt for henne og seg selv, i Margrethes ånd!
Jeg sliter med sinne, sorg, minner og frykt for hvordan tiden framover blir nå.
Jeg engster meg for mine barn og kanskje mest Kirstine som var så knyttet til Margrethe. Det har vært så mange tunge perioder for dem de siste årene.
Vår sorg er bunnløs! Min sorg er bunnløs! Og jeg lurer på når sekken min er for full.......

18 kommentarer:

 1. Så tragisk, Åse! Mine varme tanker går til deg og dine...

  Klem fra Mary
  (BFH)

  SvarSlett
 2. Helt utrolig trist Åse. Føler virkelig med deg og dine.

  SvarSlett
 3. En ting blir stadig mer tydelig: livet er ikke rettferdig!!!

  SvarSlett
 4. Et fantastisk flott menneske forlot verden så altfor tidlig.

  SvarSlett
 5. Er i sorg over å ha mistet en fantastisk arbeidskollega, men kan ikke forestille meg smerten deres. Synes fortsatt jeg hører Margrethe, og kan ikke forstå at hun er borte. Hun var alltid positiv, og flink til å pushe andre, så jeg tror hun ville sagt til dere at "Dette klarer dere!"

  Klem

  SvarSlett
 6. Margrethe var ei fantastisk arbeidskollega:-)Husker henne som alltid blid og positiv:-)
  Føler med dere i sorgen.
  Varme tanker til dere

  SvarSlett
 7. Margrethe var en fantastisk arbeidskollega.Hadde alltid et vennlig ord på lager. Ville at alle skulle ha det bra. Alltid blid og positiv.
  Føler med dere i sorgen.
  Klem

  SvarSlett
 8. Kjære Åse,
  Dette var uendelig triste nyheter. Ufattelig! Tenker på deg og dine i sorgen og smerten over å mistet en god og nær venninne og støttespiller for dere alle.
  Masse klemmer og gode tanker.
  Marita Melbye

  SvarSlett
 9. Hei Åse,
  Hvordan går det med deg nå? Hver gang du tenker på Margrethe blir minnene levende og det er en trøst. Håper å se deg blogge igjen snart, ja i det hele tatt at livet går videre.

  Klem fra Liv i Oslo

  SvarSlett
 10. Wat hebben we veel en mooie herinneringen aan Margrethe. We zullen haar nooit vergeten!
  Klem Aafje

  SvarSlett
 11. Lykke til på kontrollen som står fremfor deg. Tenker på dere:) Klem

  SvarSlett
 12. Håper kontrollen bare ga deg glede og ikke flere bekymringer, det fortjener du:)Klem

  SvarSlett
 13. Håper kontrollen gikk bra, og at du nyter julen sammen med dine kjære.

  SvarSlett
 14. Hei.
  Hvordan gikk kontrollen?

  SvarSlett
 15. Hei. Har du søuttet å blogge? Håprr det betyr at den siste kontrollen også gikk bra. Følger med på siden din fremdeles jeg:-)

  SvarSlett
 16. HEJ; Har du brug for et lån?
  Vi leverer lån til enkeltpersoner: personligt lån til forbrug, boliglån, kreditindfrielse, indfrielse af gæld (For at samle al din gæld i en kredit), forretningslån og også et lån til at købe en bil.

  Har du brug for et lån til at finansiere dit projekt?
  Vi kan støtte dig med et lån til udførelse af dine projekter såsom: opførelse af dine huse, kontorer, gårde og også finansiere dine rejseprojekter, din virksomhed eller et projekt, som du har brug for ekstern finansiering.

  Har du brug for en investeringsfond?
  Vi kan investere i dine store projekter. Dette er forbeholdt virksomheder, der søger investorer til at finansiere deres forskningsprojekter, ejendomsprojekter, overtagelser og andre forretningsbehov.

  VÆLG DE BEDSTE LÅNOPTIONER NU !!! For mere information om vores tjenester, kontakt os via denne e-mail-adresse: novaglobalfinances@gmail.com

  Hvad vi tilbyder;
  Vi tilbyder alle former for lånetjenester, både sikrede og usikrede lån, gældskonsolidering og mange andre til en meget rimelig pris.

  NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES er datterselskab af en af ​​de stærkeste finansielle koncerner i Europa og over hele verden med en stor kapital. NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES forfølger en strategi for at være til stede, hvor vækst findes, forbinde kunder til de muligheder, det skaber, hjælpe virksomheder med at vokse, økonomier til at trives og enkeltpersoner til at realisere deres ambitioner.

  Send en låneanmodning nu !!!
  Navn: Camilla Karlsen (lånecentreansvarlig)
  Kontakt mail: novaglobalfinances@gmail.com

  SvarSlett
 17. Hei damer og herrer
  Har du stort behov for økonomisk forsterkning (Lån)?
  Mange mennesker står overfor utidige økonomiske utfordringer, og de fleste av dem er ikke i stand til å få aksjelån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld / inntekt forhold, lav kredittscore eller andre årsaker.

  Hvis du har behov for et presserende lån, vil jeg råde deg til å kontakte selskapet mitt, så kan vi hjelpe deg med et lån.
  Vi tilbyr alle slags lånetjenester (personlig lån, forretningslån, pantelån og mange andre), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 20 millioner euro. Jeg vil hjelpe deg med å oppnå en rekke mål med et bredt spekter av låneprodukter.

  For mer informasjon om vårt lånetilbud; her er vår kontaktinformasjon.
  Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
  Kontaktnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Tjenesten vår er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det.

  SvarSlett